Nem akarok elmenni Japánból!

TL;DR: Nekem itt jó!

Sikeresen megint kimaradt pár nap, szóval egy rövid összefoglaló következik.

Az előző posztomban említettem, hogy némi fizikai gondokkal küzdünk, úgyhogy végül megszületett a döntés, hogy maradunk Kiotóban. Ez az egyik szemem sír, a másik nevet tipikus esete, mert imádom ezt a helyet és örülök, hogy plusz időt töltünk itt, de ugyanakkor a betervezett erdőben/ hegyen bóklászásra is nagyon készültem. Hát, így alakult! Abszolút pozitívum, hogy így nővérkémékkel egyszerre vagyunk itt és együtt tudunk átmenni a következő állomásra.
24-én kényszerpihenőre fogtuk magunkat, ami elég uncsi volt, de nem robbanhatunk le, mert még mindig hosszú út áll előttünk. Picit bosszús voltam, mert anno amikor az orvosom ijesztgetett, hogy ebből tolókocsi lesz meg egyebek, emellé felsorolta, hogy kb a fekvésen kívül nem csinálhatok semmit úgy, hogy ne ártsak magamnak, akkor elhatároztam, hogy nem fogom engedni, hogy az "állapotom" befolyásolja a mindennapjaimat és némi odafigyeléssel ugyan, de mindent meg fogok csinálni. Most szembesülnöm kellett vele, hogy igenis többet kell foglalkoznom a gerincemmel, mint másnak és felelősségteljesebbnek kell lennem, de mindegy, ha egy-egy pihenőnappal is, de ugyanúgy mindent meg fogok csinálni.
Farki este feldobott kis meglepivel, egy közeli boltban talált popin cookin készletet, ami a világ egyik legmókásabb dolga. A videót annyival egészíteném ki, hogy nem csak édességben árulnak ilyet, hanem van sushi, ramen, kisfityfiritty kiadás is.

Ezenkívül nem sok minden történt, végre rászántuk magunkat a mosásra, úgyhogy újra vannak tiszta alsóink!
Hétfőn megérkeztek a Gináék, kimentünk eléjük Kyoto Stationhöz, elkísértük őket a szállodájukig, ahol lerakták a cuccaikat, aztán beültünk enni egy közeli kajáldába. Rövid tapasztalataink alapján próbáltuk bevezetni őket az itteni létezésbe, szerintem kezdő lökésnek nem volt rossz (Remélem!). Még némi bóklászás után megbeszéltünk egy esti talit és elváltunk. Egészen fura mód vacsit emlegettek, amit már se az agyam, se a gyomrom nem tudott értelmezni, hiszen "ma már ettünk"... :D
Este miután megnézték kis lakunkat, beültünk egy pár sarokra lévő étterembe, amit már korábban teszteltünk és akkor nagyon jó élményekkel távoztunk. Most sem kellett csalódnunk! A kiszolgálás remek, az étel elsőosztályú, az árak barátiak, mi kellhet még?!   

20160425_205710_1.jpgsisters in Kyoto <3

Áthozták az Anyutól kapott ajcsikat, két pulóvert, meg a cuccokat, amiket "megrendeltünk" otthonról, úgyhogy újra van cipőnk és nadrágunk! A pulcsik nagyon tetszenek, mindketten felpróbáltuk és tökéletesen passzolnak!
A máról egyelőre csak röviden, mert leesik a fejem, annyira álmos vagyok. Szóval, elmentünk majmócákat és bambuszligetet nézni, aztán este vacsizni egy bomba jó helyre. Az étteremmel egyetlen probléma volt, hogy lehetett benn dohányozni, ez sajnos itt általános, úgyhogy most konkrétan bűzlöm, de egyébként nagyon kellemes volt az este (is).

 20160426_134819.jpg